δύο κολάζ

, , 13 σχόλια
Το πρώτο, σε τελάρο ζωγραφικής. Μετά το κοριτσάκι που είχα κάνει πέρσι τέτοιο καιρό, να και το αγοράκι που πετάει τον αετό του στο φθινοπωρινό αεράκι, παρέα με τον πιστό του φίλο.


Το δεύτερο είναι επάνω σε τελάρο κανονικό αυτή τη φορά, από τα φρούτα της λαϊκής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να εκτελέσει και χρέη ενός μικρού ραφιού. Αφού το έτριψα με γυαλόχαρτο και το έβαψα το στόλισα με δυο μπουκάλια που μια φίλη υαλουργός είχε την ιδέα να τα βάλει στο φούρνο της να λιώσουν και χρωματιστά πλεκτά λουλουδάκια.


13 σχόλια:

 1. Έγινα πολύ όμορφα και γλυκά!!
  Το τελάρο μου άρεσε ιδιαίτερα!!
  Καλό σου μήνα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αγάπη σου για το βελονάκι πάντως φαίνεται και στα δύο! Πολύ ωραία η σύνθεση με τα λουλούδια! Πάω να δω το κοριτσάκι :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά το τελάρο με τα μπουκάλια είναι καταπληκτικό! Και πολύ πολύ ανοιξιάτικο!!! Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ!
  Το βελονάκι είναι εύκολο και γρήγορο. Ενώ στο αγοράκι έκανα ώρες μέχρι να βρω τα υφάσματα για τα ρούχα του και το πλαστικό για τις μπότες και στη συνέχεια να τα κόψω ακριβώς στο σχήμα που έπρεπε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάρα πολύ ωραία και τα δύο αλλά και το κοριτσάκι και σε καταλαβαίνω απόλυτα που λες ότι έκανες ώρες για το κολαζ. Συμπάσχω μαζί σου :-)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δε θα το φανταζόμουν αν δεν το έβλεπα στην πράξη Ειρήνη. Φαίνεται απλό αλλά τελικά έχει δουλειά κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον αυτά που φτιάχνεις εσύ που πρέπει να κόψεις τόσο νήμα πρώτα και μετά να το κάνεις πλεξίδα...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το αγοράκι σου είναι μια γλύκα και ο πίνακας δείχνει τόσο ζωντανός!
  Ωστόσο στο κανονικό τελάρο νομίζω πως έκανες υπέροχη δουλειά και συνδύασες τα υλικά σου αναδεικνύοντας τα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μόνο με τον υπόλοιπο χώρο δίπλα του δε μπορούσα να το ταιριάξω Σοφία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να υλοποιώ ένα σχέδιο. Δεν ακούω θετικά σχόλια προς το παρόν από τους δικούς μου (το ακριβώς αντίθετο), αλλά έχει δουλειά ακόμα για να δείξει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Και εγώ θα πώ πως το τελάρο με τα μπουκάλια είναι εκπληκτικό!!!! και ίσως πρέπει να φτιάξεις και άλλα πράγματα με λιωμένα μπουκάλια!!! Φοβερή ιδέα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Υπέροχα και τα δύο και πολύ ιδιαίτερα,ειδικά το τελάρο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευχαριστώ Ελεάνα και Ιωάννα! Καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πολύ όμορφα και τα δύο !!! Και ειδικά η δημιουργία με το τελάρο πολύ ξεχωριστή !!! Καλό σου απόγευμα Luna και καλό ΣΚ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ευχαριστώ joanna! Καλό σ/κ και σε σένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρόσφατες αναρτήσεις

Recent Posts Widget